Welcome la Nea' Ion!

Despre Autor

Zambeste. Asculta. Fii deacord. Apoi fa tot ce vrei tu!

Cauti ceva?

Urmariti blogul si autorul!

10 martie 2011

Criză, rămîi! Ești atît de frumoasă! | Catavencu

Criză, rămîi! Ești atît de frumoasă! | Catavencu

• Irinel Columbeanu și femeia cu care și-a împărțit viața, dar mai ales banii, Monica, au ajuns la tribunal. Irina, rodul dragostei de femei înalte – pentru el, și a dragostei de bani – pentru ea, a fost încredințată spre creștere tatălui. Ne miră decizia judecătorilor, pentru că, privindu-l pe Iri, se vede cu ochiul liber că nu creșterea e punctul lui forte.

• Emil Boc a adunat replici din toate filmele americane de mîna a doua, apoi a dat o tură prin editorialele din revistele pentru femei, acelea în care ți se spune că e important să fii bun și că nu e frumos să fii rău, și a încropit astfel de un discurs pentru Consiliul Național de Conducere al PDL. La o primă vedere, fără să cunoști personajul, partidul, țara, lumea în care trăiești, ai fi zis că e un om normal.

• Mugur Isărescu, prima instituție după Biserică în care au românii încredere, a declarat că ieșirea din criză nu este atît de aproape pe cît spune Emil Boc. Nu degeaba au românii încredere în Mugur Isărescu, dovadă faptul că e unul dintre puținii oameni care înțeleg ceva din ce spune Emil Boc.

• Institutul de statistică al Uniunii Europene a spus că în 2010 au fost cu 10% mai puțini turiști la noi în țară, contrazicînd-o astfel pe ministrul Udrea care decretase ieșirea turismului din criză. Enervată de faptul că a fost făcută mincinoasă, Elena Udrea introduce acum un sistem electronic de evidență a turiștilor. Pentru început, li se vor pune tuturor turiștilor care vin la noi în țară cipuri în urechi, iar cei mai violenți dintre ei vor fi castrați sau, de ce nu, dacă au vreo boală, chiar eutanasiați.

• La Consiliul Național de Conducere al PDL Monica Macovei, Sever Voinescu, Traian Radu Ungureanu și Cristian Preda au încercat să vorbească în fața bătrînilor hoți de partid și de stat de­spre integritate. Nici după patru ore de discuții nu s-a ajuns la un consens asupra a ceea ce înseamnă „integritate“, poate și din pricina faptului că printre cei care vorbeau despre asta se afla unul ca TRU, iar avocat al mișcării de reformare a fost o procuroare de pe vremea lui Ceaușescu.

0 comentarii: